UDALA SE KORTNI KARDAŠIJAN: NA VENČANJE NIJE ZVALA SESTRE, A OVAKVU HALJINU IMA SKORO SVAKA DEVOJKA

Kortni Kardašijan i Travis Barker su se nedavno venčali u Las Vegasu nakon dodele Gremija, ali to je bilo samo jedno od planirana tri venčanja.

Foto: Printscreen/Instagram

Kortni Kardašijan se i zvanično udala za svog izabranika Travisa Barkera, a veliko slavlje je zakazano za leto u Italiji. Naime, starleta je obukla kratku belu haljinu koja podseća na kombinaciju za plažu, dok je Travis imao crno odelo. Venčanju je prisustvovalo jako malo ljudi i niko od Kortninih sestara, kao ni majka. Kortni je pozvala samo baku.

Podsetimo, Kortni ima troje dece iz veze sa Skotom Disikom, a istakla je kako bi volela da rodi i jedno dete Travisu. Otkrila je i da se podvrgla vantelesnoj oplodnji, te da je to jako težak proces za nju, ali ne želi da gubi nadu.

Skoro je bila u centru pažnje jer su je osuđivali kako se ugojila, a ona je tada rekla da ima problem sa hormonima, kao i da se bori sa depresijom.

– Svi pišu da sam trudna i da sam se ugojila, a toliko je nepristojno komentarisati ljude kada ne znate kroz što prolaze. Zbog lekova koje pijem sam doslovno u menopauzi. Moje telo se ugasilo. Neraspoložena sam i depresivna, ne osećam se dobro – iskrena je bila Kortni Kardašijan.

IZVOR: GLOSSY (glossy.espreso.co.rs)