Ugasio je svoju prvu svećicu! Veljko i Bogdana ponosni na svog jedinca! (FOTO/VIDEO)

Bogdana je uzela sina u naručje i tom prilikom je pokazala stajling koji je odabrala za ovu specijalnu priliku.

Bogdana, Veljko i Ceca Ražnatović- Foto:Printscreen

Ražnatović su sinoć proslavljali 1. rođendan malom Željku, a mama Bogdana ne krije koliko je srećna.

Bogdana je uzela sina u naručje i tom prilikom je pokazala stajling koji je odabrala za ovu specijalnu priliku.

Ona je na sebi imala haljinicu sa srebrnim detaljima, a njena vitka linija je došla do izražaja.

U restoranu su svi bili na nogama jer je mali Željko duvao svoju prvu rođendansku svećicu sa torte. Ponosni tata Veljko je držao sina u naručju, a on i njegova izabranica nisu skidali osmehe s lica dok su pevali dečije pesmice. U jednom trenutku ponosna baka Ceca prišla je i poljubila snajku za koju ne krije koliko je vezana, kakao je sve to izgledalo pogledajte u videu:

Inače, Ceca se pojavila u kombinaciji koja oduzima dah. Pevačica je došla u korsetu roze boje, a pantalone u takođe bile u istoj boli. Duboki dekolte je došao do izražaja, a nema ko nije primetio njenu figuru.

– Danas je poseban dan. Ovo je Veljkov smoking, on je slavio ovako svoj prvi rođendan, pravi tatin sin. Brzo mi je proletelo vreme, mnogo sam srećna i ponosna i zaljubljena u mog lepog miša. On je mali, imaće uspomene. Čekam da on napuni tri godine pa ćemo videti za poklon. Mama je lepotica, on je isti Veljko za sad. Ovo je naš poseban dan, želimo da se svi provesele. Veljko se sjajno snašao u ulozi oca i njegov otac je isti takav bio – rekla je Ceca.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar