VA VANA PROSLAVILA ROĐENDAN! OVAKVU HALJINU SVAKA DEVOJKA ĆE POŽELETI

Vanja Veljić je naša najpoznatija vlogerka i voditeljka. Obožava kamere i bez njih nikako ne bi mogla da zamisli svoj život. Uzor je mladim devojkama širom regiona, a njeni vlogovi broje preko 59 miliona pregleda.

Foto: Printscreen/Instagram

– Skoro sam saznala da mi je ovo posao. Iako studiram, shvatila sam da ukoliko želim da se bavim ovim poslom i da zarađujem, moram da se uozbiljim- kaže voditeljka.

Kanal je pokrenula iz zabave, ne sluteći da će joj YouTube doneti veliku slavu i popularnost. Nekoliko godina kasnije, Vanja je dobila laskavu titulu jedne od najuticajnijih influensera mlađe generacije.

2021.godine u Vanjinoj karijeri se dešava velika prekretnica i ona postaje vodeće tv lice Hype televizije. Tom prilikom Va Vana dobija sjajnu priliku da se oproba u ulozi voditelja na nekoliko različitih televizijskih formata. Sudeći po talentu i harizmi, samo nebo joj je granica.

Ovoga puta za Va Vanu je pripremljena najbolja rođendanska žurka, a glavni realizator ideje je bio njen najbolji prijatelj i kolega Milovan Stijović.
Slavlje je bilo na jednom splavu, odakle je sa fanovima podelila fotografije. Bila je okružena plavim i belim balonima dok je pozirala u elegantnoj haljini sa tortom u rukama. Slavljenica je oduvala 22. svećicu.

Prelepa plavuša je blistala u bebi plavoj haljini prekrivenoj kristalima.