VANJA KNEŽEVIĆ IZBAČENA IZ TAKMIČENJA, ALI GRAND I DALJE ZARAĐUJE NA NJOJ (FOTO)

 Vanja Knežević diskvalifikovana je iz takmičenja Zvezde Granda zbog sukoba sa jednom članicom žirija, a kako je zbog toga njena popularnost naglo skočila, čelnici produkcije rešili su da se ovajde od toga.

Foto: Printscreen/YT

Na zvaničnom Jutjub kanalu ovog muzičkog takmičenja osvanuo je video klip „Vanja Knežević i Milan Stojčinović – splet pesama“, koji je za prvih pet dana pregledan preko 120 hiljada puta. Prema podacima sajta „Jutjuber.me“ koji se bavi procenama i statistikom zarade od jutjub kanala, Grand produkcija je od ovog klipa prihodovala oko 500 evra, odnosno po 100 svakog dana. U obzir se uzima trajanje videa, koji ima 26 i po minuta, kao i to da pregledi stižu sa svih strana sveta. Ovo su primetili i neki korisnici društvenih mreža.

Foto: Printscreen/YT

– Ali Grand koji pre par dana bez malo blama kači na Jutjub splet pesama Vanje Knežević i drugog kandidata. Željni pregleda – glasio je komentar jednog revoltiranog tviteraša.

Ali, to nije sve. Zanimljiva je i činjenica da su emisije takmičenja „Zvezde Granda“ prosečno imale po milion pregleda na Jutjubu pre skandala zbog kojeg je Vanja Knežević izbačena iz šou. Nakon toga, sporna emisije u kojoj se desio njen sukob sa članicom žirija imala je oko dva miliona pregleda, što znači da je Grandova zarada od toga duplirana. Umesto prosečnih 5.000 evra, koliko zarađuje jedna emisija od Jutjuba, Grand je tada dobio više od duplo – oko 10.000. Tako kažu podaci sajta „Jutjuber.me“.

Foto: Printscreen/YT

Od skandala korist ima i Kneževićeva. Za nedelju dana na Instagramu je dobila preko 50 hiljada pratilaca, a broj podrške ljudi iz celog regiona raste iz dana u dan. Ukoliko u bližoj budućnosti odluči da počne samostalnu pevačku karijeru, to će joj sigurno značiti jer je pridobila simpatije publike, a već je dokazala da ima talenat za taj posao.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar