Ako želite vitku liniju kao IVA ŠTRLJIĆ primenjujte ovaj trik , glumica u emisiji ,,Nedeljno popodne sa Marinom“ otkrila tajnu fenomenalnog izgleda

Glumica Iva Štrljić bila je gošća ovonedeljnog izdanja emisije “Nedeljno popodne sa Marinom” autorke i voditeljke Marine Kotevski Mandić.

Foto: Printscreen/Instagram

,,VOLIM UMOR!“

-Malo spavam, čitavog zivota se samoinicijativno budim u 5,6 ujutru, kasno dolazim kući. Ne mogu da kažem da sam umorna zato što je kvalitetno kada znate da ste nešto mudro uradili, volim umor- započinje Iva.

U razgovoru sa Marinom, Iva je premijerno najavila novu ulogu od jeseni i obećala da će publici ponuditi nešto novo, takođe ispričala nam je po čemu je prepoznaju na ulici, ali i najbitnije za mnoge dame, otkrila je tajnu višegodišnje vitke linije.

-Iako nisam Dijana Erski, ljudi je se sećaju. Danas kada prođem ulicom javljaju mi se sa dobar dančić– nasmejala je glumica sve prisutne.

Voditeljka i Iva našalile su se da je tajna dobrog izgleda kaldrma fitnes. Za one koji ne znaju, glimica je detljanije objasnila na šta je mislila.

-Kaldrma fitnes je najbolji način vežbanja, volim brzo da šetam, ali ne volim da trčim. Nikada nisam to volela, ni kao devojčica. Mogu da šetam i plivam dugo. Od kaldrma fitnesa se nikad ne umorim, sve što bi trebalo da obavite u toku dana možete usput i vezbati, odnosno primenjivati kaldma fitnes. Znači,  ispunili ste sve što zacrtali, a pored toga ste potrošili kalorije, mišici su vam čvršći i sve ,,ženske tegobe“ ne postoje zahvaljujući kaldrma fitnesu- kaže glumica.

Inače, jedna od omiljenih glumica naše televizijske publike Iva Štrljić pokušala je tri puta da upiše glumu u Zagrebu, ali ipak je upisuje u Beogradu. Na početku karijere odigrala je uloge u nekoliko desetina studentskih filmova.

U videu pogledajte šta je još zanimljivo Iva ispričala Marini u emisiji “Nedeljno popodne sa Marinom” koja se emituje nedeljom u 17h!