Anu Sević, zbog Darkovih dugova, pobegla u Crnu Goru!

Od kada mediji bruje da Darka Lazića jure opasni kriminalci zbog magomilanih dugova Ana Sević je odlučila da se skloni sa decom na sigurno jer se plaši i za svoju bezbednost. Zato je sa Danijelom i ćerkama otišla u Crnu Goru gde će ostati najmanje mesec dana!

“ Iako se od Darka razvela pre više od tri godine, Ana Sević i dalje trpi neprijatnosti od strane uterivača dugova. Od kada je ispao problem oko automobila koji je dobila od pevača zbog čega je morala da se vucara po policiji i sudu. Ana se preselila na drugu adresu, apotom se sa verenikom i Danielom složila da je najbolje da neko vreme svi budu u Crnoj Gori. Mnogo in je lakše da budu na moru dok se sve ne stiša“, objašnjava izvor i dodaje:

„Ana se plaši zbog mnogih priča koje je čula o Darku. Baš je pod stresom i tenzijom jer brine zbog ćerke Lorene. Strah je da dete pusti kod oca posle svega što se navodno desilo. Darko je izguvio kompas u poslednje vreme luduje po korona žurkama, pije, pravi gluposti, vozi bez dozvole, a Anu sve to mnogo nervira i brine. Ne može da mu brani da viđa Lorenu, pa je zato odlučila da se skloni iz Beograda dok se situacija u porodici Lazić malo ne stiša“, zaključio je izvor.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar