Brena SVEDOČI protiv Miroslava Ilića: Evo šta ne može da mu OPROSTI!

Nekadašnja ljubavnica poznatog pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović je sa svojim sinom Davonom došla u Beograd na ročište na kojem ona želi da dokaže da je Ilić otac njenog sina.

Lepa Brena – Foto:Printscreen/Instagram

Tom prilikom ona je izjavila šta očekuje od suđenja ali i da će jedan od svekoka biti naša poznata pevačica Lepa Brena.

„Miroslav je slabić tako da ja sumnjam da će imati smelosti da se pojavi pred sinom i da ga pogleda u oči. Po ovom zakonu posto je odbio DNK, on se više ne mora pojaviti. Sudstvo moze doći do odluke i bez njega. Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svedocima, među kojima je naša draga Brena, a i moja sestra Jelica, koje su moji heroji na ženskoj strani“, izjavila je tužilja i ovom prilikom pojasnila motive Lepe Brene da svedoči protiv Miroslava. „Brena je ćutala i trpela Miroslava godinama kako je non stop pljuvao po njoj, a znao je da ona štiti njegovo dete. Ovo je sad već postao viši cilj u izmenjivanju ovog zastarelog zakona koji ugrožava naše majke, naše sestre, i što je najbitnije, našu decu“.

Da podsetimo, Brena i Miroslav ne govore godinama, a jedan od razloga je što je pevačica među retkim njegovim kolegama podržala Mirjanu. Takođe, Saša Popović svojevremeno je otkrio da su Lepa Brena i “Slatki greh” dve godine nastupali sa Ilićem i da su se tom prilikom “svačega nagledali”.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar