DA LI SE NIXA ZIZU UPLAŠIO PONOVNOG GOSTOVANJA U STUDIJU HYPE TELEVIZIJE? (VIDEO)

Iako je bilo dogovoreno da Nixa ZiZu ponovo gostuje u studiju Hype televizije, kako bi mogao da objasni sve ono što je rekao u subotu u istom tom studiju, Nixa je otkazao gostovanje u poslednjem trenutku. Da li je u pitanju strah ili nešto drugo moraćemo da sačekamo njegove odgovore na postavljena pitanja u emisiji.

Tokom emisije uključili su se i dr. Nikola Senić koji je govorio o uticaju stereoida na organizam i da li izaziva agresivnost, kao i dr.prof.adv. Nataša Tošić koja je odgovorila na pitanje da li seksualno zlostavljanje ili bilo kakvo drugo zlostavljanje ima gradaciju.

2 Comments

  1. Постоје правила понашања и облачења! „Одело не чини човека“ али показује његово занимање! Кобиле и краве репом покривају делове тела које „даме“ са поносом показују! То је СЕКСУАЛНО УЗНЕМИРАВАЊЕ.

  2. Знате како, ја бих рекао да је госпођа (или госпођица, заиста не знам) која се појавила у овом видеу како би представила ове „аргументе“ против Никсе скроз омашила поенту. Зашто говори о стероидима и агресивности нпр. када не зна ништа о томе? Зашто га намерно провоцира ако мисли да није у праву?
    Да се разумемо – и ја мислим да Никса није у праву. Он мисли да говори реално и да представља ствари онаквима какве оне јесу. Али он заборавља да је и он део тог друштва о којем говори, па да тако те ствари за које мисли да су „онакве какве јесу“ не морају да буду баш такве. У том смислу, наравно да је све што је он изрекао за осуду. Или макар већина ствари.
    Али чему викање, дрекање и прављење драме тамо где драме нема (наглашавам ово на крају!). Дакле, признајте у наредном видеу да се не ради о „подизању свести“ нити о „промени друштва“, колико о искаљивању беса и зависти према култури у којој живите. И то је у реду, али када говорите о оваквим темама, будите сигурни да знате о чему и на који начин причате. Овакав начин сигурно није онај који ће било шта променити, пре ће бити да ћете постићи управо супротан ефекат иако то не желите.
    И читав онај манир око читања вулгарних коментара са разних портала, прозивање око саобраћајне несреће, сликама које он објављује, итд… Па зар управо ваша водитељка није рекла „не значи не, без обзира на то како сам обучена, шта си ми ти, итд..“ (ово је парафраза)? А због чега онда ви њега осуђујете на основу његовог изгледа и слика које он објављује?
    Дупли стандарди, малограђанштина и апсолутно непознавање ствари о којима се говори. Уместо да заиста урадите нешто поводом проблема који је евидентан и који постоји, ви радите управо супротно. Само сте превише надмени да то признате. Или превише индоктринисани и површни да то увидите.

Ostavite komentar