DANAS JE MAGIČAN DAN: 22.02.2022. dugo ćemo pamtiti!

Današnji datum je poseban i osim što se čita isto i sa leve i sa desne strane, ovi brojevi nam danas donose i velike promene!


Dvojka simbolizuje ljubav, odnose, harmoniju… a u toku ovog meseca imali smo još jedan magičan dan 2. 02. 2022.


Idealan dan za početak nove ljubavi

Poznati astrolog Dušan Veličković detaljno je objasnio šta nam donosi ovaj čarobni datum.

– Biće nešto posebno, desiće se nešto veliko 22.2.2022. u 22 i 22. Desiće se jedna transformacija, to je jedna čudna konstalacija na nebu i numerološki. Doći će do jedne objave, biće objavljeno nešto. Biće plasirana jedna zanimljiva ideja, koja će upravo biti jedan „smak sveta“, odnosno jedna transformacija naglavačke u odnosu na nešto što je do sada bilo, jer, siguran sam da je u pitanju nešto vrlo zanimljivo i nešto što predstavlja jedno skupljanje, sabiranje… pogotovo nas na ovim prostorima – rekao je Dušan, pa dodao:

Tačno vreme promene

Veličković je istakao i vreme velike promene koje nas očekuje na današnji dan.

– Savetujem vašim čitaocima i gledaocima da 22.22.2022. u 22 i 22h obrate pažnju na internet, biće neka nova objava i sledi nešto jako lepo.

– Dvojka je broj duše i mi smo ušli u jedan milenijum koji se piše dvojkom i evo sada smo 22 godine u tom novom milenijumu, a kao što vidimo dolazi do preokreta odnosa relacija – kazao nam je Dušan Veličković.

Danas bi trebalo da analizirate na koji način komunicirate s vašim voljenima. Budite isrekni, i pokažite emocije.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar