Dari Bubamari se stomak preliva na sve strane, a na Instagramu nema mane!

Uprkos tome što konstantno izaziva pažnju medija, kako načinom na koji živi, tako i svojim ljubavnim životom, jedna od najskandaloznijih pevačica na domaćoj estradnoj sceni ne smiruje ni svoj duh ni svoje telo. Luksuzne destinacije i provod u globalnoj situaciji kada gotovo sve na svetu još uvek stoji, za nju su postali svakodnevica, a fotografije objavljuje na svom Instagram nalogu.

Dara Bubamara – Foto:Printscreen

Na njenom profilu sve puca od glamura jer je poznato da voli samo kada „puno košta“. Takođe, pevačica insistira i na svojoj nikad zategnutijoj figuri, negovanoj preplanuloj koži, uskom struku, punim usnama, dugim nogama i prćastom nosu. Ništa od ovoga nije i ne bi bilo čudno da Dara van virtuelnog prostora na Instagramu ne izgleda potpuno drugačije. Ne morate da budete profesionalac da biste videli da fotošopira svoje slike i posvećuje im mnogo pažnje pre nego ih javno podeli sa svojim fanovima. Svaki put kada se negde pojavi uživo ili gostuje u nekoj emisiji, primetno je da postoje dve Dare Bubamare. Jedna koja živi na Instagramu, a druga u realnom svetu i vremenu. I dok se uživo njeno salo preliva na sve strane, na društvenim mrežama je bez mane.

Dara Bubamara – Foto:Printscreen

Daru Bubamaru, međutim, ne pogađaju kritike da sređuje svoje fotografije, već sigurna u sebe i svoj izgled tvrdi da ih samo minimalno promeni.

– To sam ja, moj nos, moje lice. To je moj struk i stomak. Ne fotošopiram slike, možda samo malo promenim i ujednačim ten kože pre nego ih objavim – izjavila je vesela pevačica gostujući u emisiji „Amidži šou“.

Iako na Instgaramu često dobija komentare da ne liči na sebe, pevačici očigledno to ne smeta pa ulepšava svoje fotke do granice neprepoznatljivosti. Jedno je sigurno, njoj ne treba plastičar jer ono što ona uradi u fotošopu, ne može nijedan hirurg na celom svetu.

Plakala i smejala se u isto vreme!

Dara Bubamara je gostovanje iskoristila da promoviše svoju novu pesmu škakljivog naziva „Bebe, ko te je*e“, a čudno je bilo da je baš u trenutku sreće zbog premijere pomenula i smrt bivšeg svekra i svekrve, što se desilo pre par dana.

– Pored kolega koje smo izgubili, izgubila sam bivšeg svekra i svekrvu. To je za mene veliki gubitak. Najlepše godine sam proživela sa njima u Parizu. Mog sina je to jako povredilo, volela sam ih kao svoje roditelje. Pozdrav za Milana i za Kostu.

P*cala bih binu na Evroviziji!

Folk pevačica je prokomentarisala i aktuelne pobednike Evrovizije, te priznala da bi i sama otišla na ovo takmičenje. Ipak, kako je navela, predstavila bi svoju strategiju scenskog nastupa za koji je sigurna da bi je doveo do pobede.

– Kada bih ono što sam na podu radila ovde uradila tamo, pobedila bih. Bukvalno bih p*cala binu. Ovogodišnji pobednici mi se uopšte ne dopadaju. To jeste drugačije, ali ne sviđaju mi se, izgledaju kao drogoši sa minđušama koji šmrču na bini – istakla je ona.

Izvor: Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar