Darka umalo ubio kvazi doktor!

Mnoge javne ličnosti bile su žrtva lažnog doktora Save Kneževića, a među njima i Darko Lazić. Neki su ga reklamirali, a za uzvrat besplatno dobijali estetske zahvate poput punjenja usana hijaluronom, sređivanje nosa i jagodica. Međutim Darko nije išao na tretmane ulepšavanja, kao što su to činile Jelena Krunić i Aleksandra Subotić, već na terapije
pomoću kojih je otklanjao bol, nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo.

„Darko se nakon tih terapija osećao užasno loše, zdravstveno stanje mu se pogoršalo i njegov doktor odmah ga je savetovao da prestane sa tim“, kaže izvor.

Na Instagram stranici Kneževićeve ordinacije 2019. godine osvanula je i slika poznatog pevača Darka Lazića, koji je takođe bio Savin pacijent.

„Dragi naš Darko je razumeo moderne tehnike rešavanja bola“, pisalo je u objavi.

Ovaj lažni doktor radio je punih pet godina u centru Beograda, a za sve se saznalo tek kada su žene, koje su koristile njegove usluge, izašle u javnost sa svojim iskustvima. Mnogima su nakon što ih je sređivao kvazi doktor i njegova majka, po struci cvećarka, otpale usene, izdeformisale grudi i zaradile su mnoge infekcije. Nakon toga je, prema izveštavaju medija, skinuta tabla ordinacije, a on je nestao.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar