Emina zapevala sa Teodorom pa isprozivala estradu!

Pevačica Emina Jahović poznata je po velikom broju pesama koje je snimila u duetu sa drugim pevačicama, mahom mlađe generacije.

Emina Jahović i Teodora Džehverović-Foto:Printscreen Youtube

Ona je danas objavila novu duetsku pesmu „Malena“ sa Teodorom Džehverović koju su i ekranizovale i mnogi su prokomentarisali da spot dosta podseća na onaj za numeru „Limunada“ koji je uradila sa Milicom Todorović.

Emina Jahović-Foto:Printscreen Youtube

A Emina se sada uključila u emisiju „Premijera Vikend Specijal“ i otkrila da je često kritikuju jer uglavnom snima duete:

– U Americi je to odavno popularno i normalno, nekad pesmu otpeva i po tri izvođača. Samo je kod nas uvreženo neko mišljenje da velike zvezde moraju same da snimaju i da ne rade duete. Ali ja mislim da se starije kolege plaše da „stanu na crtu“ mlađim. I obrnuto. Kod starijih je razlog uglavnom izgled. A nekad su razlog i vokalne sposobnosti – izjavila je Emina koja je najavila dolazak u Beograd:

Emina Jahović-Foto:Printscreen Youtube

– Ja sam trenutno u Istanbuu gde smo u poptunosti zatvoreni, danas je nedelje i potpuni je „lockdown“, a uskoro ću doći u Beograd na nastup. Želim da vidim i svoj bend i sve vas- izjavila je pevačica u emisiji.

Izvor: Republika

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar