GLUMICA DALA SVOJ SUD! Ima onih koji osuđuju nasilje na TV, a posle odu kući i BIJU ŽENU!

Glumica i voditeljka Marijana Mićić mnoge je šokirala izjavom o zlostavljanju u jednoj emisiji. Sada se Marijana ponovo oglasila na tu temu.

Ona je otkrila razgovor sa jednom devojkom, koja ju je pitala da li je nju neko nekada zlostavljao. Ona je dala oštar odgovor.

„Da li ti ja ličim na nekoga ko bi mogao da bude zlostavljan? Jako je pipavo, posebno naš glumački posao, ne znamo da li je stvarno, da li je zarad uloge, ja nisam čula da je neka devojka od njih rekla: ‘On je mene prebio, vezao i silovao“, rekla je Marijana u emisiji „Ami Dži šou“.

Naime, ona je osudila svaki vid nasilja, a potom razbesnela gledaoce jer je napomenula da bi žrtve na vreme morale da prijave silovanje, kao ni da ona ne izgleda kao neko ko bi mogao da bude zlostavljan, na bilo koji način.

– To je potpuno pogrešno protumačeno, ja sam rekla da je najvažnije kako čovek legne uveče, sa kakvim mislima i da li su one ispravne i čiste. Mogu ja ovde da kažem nešto najgore, ali kad se okrenem ja znam da sam beskrajna u duši i mislima čista. Imaš i onih drugih koji će da izađu na televiziju i govore kako osuđuju nasilje, a posle da odu kući i biju ženu. Tako da, pogrešno protumačeno, od starta se zna moj stav – zaključila je Marijana u emisiji „Premijera“.

Kurir

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar