HAOS pred KAMERAMA! Jelena Karleuša žestoko IZVREĐALA Mariju Šerifović!

Marija i Jelena posvađale su se, tokom poslednje emisije „Zvezde Granda“, nakon nastupa njihovih kandidatkinja. Naime, iako je Marijina kandidatkinja osvojila svih šest glasova čulo se da je nekoliko puta pogrešila zbog čega je zaplakala na sceni. Ovo je iznerviralo Jelenu koja je javno iznela tvrdnje da Marija vrši pritisak na svoje kandidate čim oni plaču i kada osvoje maksimalan broj glasova.

„Zašto Marija svi tvoji kandidati imaju pritisak? Da li od tebe ili ne znam od koga, da stalno imaju svih 6 glasova, a ne smeju da naprae nijednu grešku?“, pitala je Karleuša.

„Da li sam ja rekla da ne smeju da naprave grešku?“, uzvratila je Marija.“

„Ne, ne… Ja vidim jednu devojku koja ima 19 godina, koja je dobila svih 6 glasova i koja ne može na sceni od plakanja da se sastavi. Šta se dešava u vašem timu kada ste vi sa svih 6 glasova nezadovoljni. Moraš da shvatiš da će doći momenat kada će te neko pobediti, a ti ćeš ispasti. Šta ćeš onda? Ne sme ovo takmičenje da te poremeti tako da ne možeš da kontrolišeš svoje suze i ogromna očekivanja“, rekla je Jelena Marijinoj kandidatkinji i dodala:

„Marija pravi jedan psihološki problem svojim kandidatima i vi sami sebi nabijate pritisak da ste Bogom dani, a niste. Šta ćeš da radiš kad ispadneš?“, pitala je Jelena.

„Jelena, prestani, rekla sam prestani! Ona peva bolje od svake tvoje kandidatkinje“, odbrusila je Marija i vidno iznervirana napustila scenu

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar