ISPLIVALO! KIJA I LUKAS SNIMAJU SERIJU!

Kija Kockar i Aca Lukas, kako mediji prenose, glumiće u seriji „Aviondžije“. Pevačicu i folk zvezdu, koji su na ratnoj nozi, pomirila je navodno ozbiljna lova.

Kija Kockar i Aca Lukas-Foto:Printscreen

Kako mediji prenose, Kija je dobila 12.000 evra da glumi samu sebe, dok je Lukasov honorar navodno 56.000 evra. Radnja ovog sitkoma odvija se u letelici jedne avio-kompanije, a kroz nju će prodefilovati razne poznate ličnosti.

Lukas je nedavno javno pokazao da ne voli Kockarevu. Kada je saznao da je Kijin roman „Moj potpis“ bio najprodavaniji na Sajmu knjiga pre tri godine, opleo je po koleginici:

– Koliko ima ta knjiga, dve strane? Koliko strana može da ima knjiga osobe koja se pojavila pre godinu-dve? E Dobrice Ćosiću, e Ivo Andriću! Prevrćete se u grobu! Svet je propao! Ma i njeno pevanje! To njeno bečenje je degutantno – rekao je Lukas, a Kija mu nije ostala dužna:

– Lukas je očigledno bio u alkoholisanom stanju kad je to izrekao – rekla je ona.

 Kija je rado prihvatila da se pojavi u „Aviondžijama“, posebno jer se radnja odvija u avionu, a ona je bila stjuardesa. Trenutno nema nastupa, pa je zadovoljna što je zaradila 12.000 evra za dve epizode. Lukas je neko vreme pregovarao sa produkcijom, dok nije postigao cenu koja mu odgovara. Iz ovog projekta izaći će bogatiji za 56.000 evra, a njegova uloga se još uvek piše i pojaviće se u nekoliko epizoda – kaže izvor za medije.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar