JAVNOST NA NOGAMA Sin slavnog glumca optužen za zlostavljanje, bivša devojka zatražila zabranu prilaska (FOTO)

Naime, Čet je na svom Instagram profilu objavio dužu izjavu demantujući tvrdnje o zlostavljanju.

Tom Henks

Tom Henks, Foto: Printscreen / Youtube

Sin slavnog glumca Toma Henksa, Čet, oglasio se prvi put za medije nakon što je njegova bivša devojka Kijana Parker zatražila njegovu zabranu prilaska, zbog toga što ju je Henks mlađi navodno zlostavljao u vezi.

Naime, Čet je na svom Instagram profilu objavio dužu izjavu demantujući tvrdnje o zlostavljanju.

Muzičar, koji je nedavno objavio svoju rep numeru pod nazivom „White Bouy“, rekao je da njegova bivša devojka samo pokušava da izvuče novac od njega.

Tom Henks i Rita Vilson

Tom Henks i Rita Vilson, Foto: Printscreen

Prošle nedelje procurio je video snimak na kom se vidi da su se Henks i Parker svađali u njihovom domu u Teksasu. U video klipu Henks je snimio sebe dok hoda kroz kuću sa posekotinom na čelu.

On je vikao na svoju bivšu devojku i govorio da je pokušala da ga napadne nožem, a u pozadini je Parkerova negirala optužbe.

Upozoren sam da će se uskoro pokrenuti priča za koju sam znao da dolazi već mesecima, a to je samo opaki pokušaj da se od mene iznudi novac i da se izvrši atentat na moj karakter – napisao je Čet

Nedavno, Henks je podneo civilnu tužbu protiv Parkerove tvrdeći da je od njega ukrala novac „kako bi platila putne troškove za nju i njenog prijatelja“, kao i da je koristila njegovu kreditnu karticu kako bi platila stanarinu koja košta više od 5.000 američkih dolara“.

Henksov advokat Marti Singer se oglasio nakon skandala:

– Dan nakon što se Čet Henks sukobio sa Kijanom Parker oko krađe novca sa njegovog računa, Parkerova se pojavila u pratnji ogromnog muškarca koji je nosio pištolj i napala je Četa nožem zbog čega je obilno krvario. Sve se nalazi na video snimku koji govori celu priču. Njene tvrdnje o zlostavljanju su potpuno lažne, izmišljene i prava fikcija – zaključio je advokat.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar