JUTJUBER PREŠAO GRANICU! Baka Prase golotinjom prikuplja pratioce!

Stereotip je postao govoriti da je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prešao sve granice pristojnosti, pa svaki put prevaziđe samog sebe. Sada je razlika u tome što ima i “saučesnika” u svojim neprimerenim objavama, devojku Anju, koja je po svemu sudeći, pristala na sve kad je jutjuber u pitanju.

Bogdan Ilić i Anja Blagojević-Foto:Printscreen

Do skoro, pratioci su mogli samo njega da vide na snimcima i fotografijama u gaćama, a sada je dobio pojačanje, pa je i svoju devojku snimio u brushalteru. Dok Anja sedi na krevetu u donjem vešu i gleda u telefon, Baka je navodno snima bez njenog znanja, ali se, ipak, nije bunila kada je spazila da je snima.

Anja Blagojević-Foto:Pritnscreen

– Kakvo je to salo? Ženo, hoćemo da snimamo – govori jutjuber tokom videa, a ona odgovara potvrdno. Odmah zatim, usledio je novi Instagram stori i njihov selfi, uz komentar “jedna posle jutarnjeg se*sa”. Nakon što se Ilić takmičio sa malim Romom u Knez Mihajlovoj ko će više uspeti da isprosi novca, sada je odlučio i da svoju devojku, s kojom se tek nedavno pomirio, uvede u posao i tako ga “kreativno” razvije.

Izvor: Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar