Kija Kockar: „Na estradi je najveći šljam“!

Rijaliti-zvezda i pevačica Kristina Kija kockar, nakon izlaska iz rijalitija „Zadruga“ stekla je veliku popularnost, a sada je otkrila kako mnogi nisu mogli da podnesu njen uspeh.

Kristina Kija Kockar-Foto:Printscreen

– Na estradi je najveći šljam na svetu, osetila sam i na svojoj koži, a vidim šta se dešava drugim kolegama. Dok sam bila u rijalitiju, svi sa estrade su me podržavali, ali kad sam počela da pevam, taj broj je drastično pao. Sujeta je proradila kod nekih, oni ne praštaju uspeh, postala sam pretnja.

Kako navodi, mnoge kolege su je napadale putem medija, a kada je sretnu, tvrdili su da je to laž.

– Pa, pola estrade me je blokiralo, ne pričam sa pola ljudi. Mene većinom napadaju preko novina, pa ako se nekad negde sretnemo, kao, nisu to rekli, to je izmišljeno. Nekima je smetalo što smo gostovali u istim emisijma, što me voditelji oslovljavaju kao pevačica, jer sam ja, pazi, bila u rijalitiju. Da sam sve ovo postigla van rijalitija, drugačije bi me gledali. Ne vole ljudi kada ja iznesem stav, mišljenje. Ja na estradi imam jako malo pravih prijatelja, jedna od njih je Kaća Živković, samo je ona dosta blaža u stavovima, ja sam oštrija – kaže Kija za Svet.

Ona se dotakla i Lune Đogani sa kojom ju je bivši suprug Sloba Radanović prevario u „Zadruzi 1“.

– Želim joj svu sreću u daljem životu, najiskrenije. Bilo šta je bilo, ja sam oprostila, ne želim da živim u mržnji. Zaboravila nisam jer je to nemoguće, ali ona treba da se porodi i sve najbolje joj od srca želim – bila je iskrena Kockareva.

Kristina uskoro postaje i voditeljka, ali još uvek nije odlučila koju ponudu će prihvatiti.

– Imam nekih četiri, pet ponuda, ali ne mogu da govorim o detaljima.

Izvor: Telegraf

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar