Kija Kockar prodala IMANJE u Zrenjaninu! Pokreće novi BIZNIS u Beogradu!

Pevačica Kristina Kija Kockar prodala je imanje i restoran u Zrenjaninu, koje je nasledila nakon smrti svoga oca.

Kako su mediji pisali, Kija je dugo razmišljala šta da radi sa nasledstvom u Zrenjaninu, ali je ipak, na kraju, odlučila da sve proda i novcem koji dobije pokrene novi biznis u Beogradu.

„Pošto je Zrenjanin mali grad, Kija nije želela da ušteđevinu koju ima ulaže tamo. Zato je ipak presekla, pa restoran i imanje stavila na prodaju. Ubrzo ih je prodala i taj novac ostavila po strani. Razmišlja da kada Nadica izađe iz „Zadruge“ sa novcem koji tamo zaradi i ovim otvore jedan restoran u Beogradu koji će njena majka da vodi s obzirom na to da ima iskustva u ugostititeljstvu. Tako će sebi da obezbede svakodnevna primanja. Kako je i sama neko ko ne voli da se rasipa sa novcem, Kija pametno svaki evro ulaže ili u nekretninu ili u automobil. U Beogradu za sada ima dva stana, tako da joj još jedan ne treba, ali zato restoran je njihova budućnost“, kaže za medije dobro upućeni izvor.

„Da tačno je. Prodala sam to. Dosta je ulaganja trebalo u restoran i celo imanje i nisam imala ambicije da otvaram bilo pta u Zrenjaninu jer tamo nema zarade. Još uvek imam tamo trosoban stan i dovoljno mi je to u Zrenjaninu“, potvrdila je Kija za medije.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar