Kim Kardašijan provokativnim fotkama u bikiniju ‘izrazila’ ljubav svojim pratiocima! „Ne zna se da li je bolja slika spreda ili otpozadi“!

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan nizom provokativnih kadrova u bikiniju „izrazila“ je ljubav milionima ljudi, koje je sigurno obradovao vreo prizor.

Kim Kardašijan-Foto:Printscreen Instagram

Kim je pozirala pored bazena u minijaturnom bikiniju i svoju figuru pokazala iz više uglova. Iako se razvodi od repera Kanjea Vesta, to ne utiče na nju, pa Kardašijanka blista i ponosno pokazuje svoje telo, ali i ono što ju je proslavilo. To je njena ogromna zadnjica, iako je za ove slike morala da zauzme nimalo prijatnu pozu.

– 225 miliona, volim vas – napisala je Kim uz objavu misleći na svoje pratioce na Instagramu koji je prate baš zbog ovakvih kadrova.

„Odlično izgledaš, ko bi rekao da  gaziš petu deceniju“, „Prava bomba“, „Ne zna se da li je bolja slika spreda ili otpozdi“, „Au, kakva guza“,  neki su od komentara.

Podsetimo, protiv Kim je nadavno pokrenuta tužba od strane sedmoro bivših zaposlenih zbog loših uslova rada. Bivši radnici tvrde da je Kardašijanka kasnila sa platom, zadržala za sebe 10 posto od zarade za porez, odbila da im plati prekovremeni rad, a ponekad ih je primorala da rade bez pauze.

S druge strane, Kardašijanka je na Instagramu pre nekoliko dana dobila pitanje da li plaća svoje radnike, na šta je ona odgovorila:

– Apsolutno! Poštujem ljude, njihovo vreme i njihov naporni rad i nažalost, ti radnici tuže pogrešnu osobu. Ja sam sve platila prodavcima, a njihov posao je da plate osoblje. Nadam se da su u stanju da ovo uskoro reše.

Izvor: Telegraf

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar