„KOD ČEDE ČVORKA KORONA TRAJE PUNIH 20 GODINA!“ Lukas žestoko odgovorio na prozivke kolege i svim pevačima uputuo važnu poruku!

Aca Lukas oduvek je važio za pevača bez dlake na jeziku, te je tako nedavno potkačio sve kolege koje su, u jeku pandemije koronavirusa, učestvovale na protestima i insistirale da se otvore klubovi kako bi mogli da rade, a kako se čini, to je najviše isprovociralo Čedu Čvorka.

Aca Lukas-Foto:Printscreen

Naime, nakon što je Lukas istakao da ga je sramota pojedinih kolega koje od države ponovo traže finansijsku pomoć, umesto da rade nešto drugo, i da mu nije jasno zbog čega je Čeda Čvorak bio na protestima, tim pre što poslednjih godina nije nastupao, frontmen dens grupe „Luna“, najavio je da će tužiti Lukasa.

U ekskluzivnom razgovoru za „Alo!“, Aca je istakao da ne razume zbog čega se njegov kolega pobunio, i još manje, šta mu je najviše zasmetalo u preporuci kolegama da umesto što kukaju rade nešto.

– U ovim teškim trenucima, treba pomoći muzičarima, ali i ostalim građanima, baš kao što je to naša država i uradila. Nikada nisam rekao da država ne treba da pomogne onima koji su ugroženi, već sam rekao da ja nisam želeo da uzmem pomoć. A kada je reč o Čedi Čvorku, ispada kao da kod njega korona traje punih 20 godina. Tačno toliko nije nastupao, a njegova karijera je u krizi otkako se pojavio na sceni. Da li sada država treba da mu pomogne i zbog toga – rekao je Aca Lukas na početku razgovora za dodao: 

– Čeda Čvorak, između ostalog, uopšte nije bio ne centralna figura, nego ni približno bitan faktor svega onoga sto sam hteo i šta sam rekao o tom tužnom skupu. Izdvojen je između ostalih govornika, koji su svi redom imali političku konotaciju. Na kraju krajeva, snimci postoje pa neka ih ljudi pregledaju. Čak se išlo i dotle da je jedan od govornika rekao da su svi lekari u Kriznom štabu faktički radnici svetskih farmaceutskih kompanija i da ih treba zameniti drugim doktorima. Ne znam koliko ovako nešto ima veze sa skupom „ugroženih muzičara“ – rekao je on.

Čeda Čvorak-Foto:Printscreen

– Nemam nameru da polemišem sa onima koji mi ni po jednoj tački nisu ni do kolena, pa tako i navedeni gospodin ili bilo ko sa tog tužnog skupa! Ko god je tamo bio, za mene je neiskren. Ljudi, ajde da se što pre svi vakcinišemo jer što pre to uradimo, pre ćemo početi da radimo – rekao je Lukas i objasnio  da ne može da razume šta je tačno naljutilo Čvorka.

– Rekao sam da oni koji imaju pet-šest stanova u Beogradu ne treba da kukaju, već da rade nešto korisno i da utovaraju ugalj. Zašto je sramota raditi, pogotovo ako je nekome ugrožena egzistencija? Da li je sramota utovarati ugalj ili je jedino što Čvorak ume da uradi da traži pevačice koje potom izrabljuje – ispričao je Lukas za, a upravo su te izjave, kako se čini, najviše isprovocirale njegovog kolegu.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar