KONSTRAKTA PROMENILA BITNE DETALJE NASTUPA U TORINU!

Konstrakta je sinoć nastupila u drugom polufinalu „Evrovizije“ i Srbiji obezbedila plasman u finale takmičenja, koje se održava sutra uveče u Torinu. Na društvenim mrežama uveliko se ističu razlike između Konstraktinog nastupa na „Pesmi za Evroviziju“ od pre dva meseca i ovog od juče, na velikoj sceni „Evrovizije“. Evidentno je da je suština nastupa ostala ista, dok su pojedini detalji izmenjeni.

Foto: Printscreen/YouTube

Ono što je najveća promena je prevod pesme, kog originalno nije bilo. Prevod se sinoć povremeno pojavljivao na ekranu, a služio je da strancima bolje približi značenje numere.

Ponela je i nešto drugačiji stajling, a još jedan detalj su izmenili za nastup u Italiji. Naime, pred kraj pesme, cela bina je zatamljena, dok Konstrakta peva: „Umetnica je nevidljiva…“.

Komentari na nastup su gotovo isključivo pozitivni širom planete, a zbirne kladionice joj i dalje predviđaju plasman u prvih 10, sa dobrim šansama da se plasira visoko.

Na YouTube Konstrakta se bliži milion i po pregleda, što svedoči činjenici koliko je publika oduševljeni njenin sinoćnim nastupom.

IZVOR: Espreso (espreso.co.rs)