Lepa Brena fura podočnjake dok lovi novi stan!

Lepa Brena oduvek je važila za najpametniju poslovnu ženu iz šou-biznisa, a svoje bogatstvo pevačica je stekla zahvaljujući pametnom ulaganju.

Lepa Brena-Foto: Printscreen Alo

A da je ulaganje u nekretnine dobra investicija dobro zna pevačica koju je paparaco Alo! fotografisao dok je s agentom razgledala stanove u jednom luksuznom novobeogradskom naselju.

Pevačica je tom prilikom bila u opuštenom izdanju, nosila je svetloplavi džins, patike, crnu kožnu jaknu, a stajling je upotpunila i skupocenom torbom vrednom oko 2.000 evra.

Lepa Brena-Foto: Printscreen Alo

Brena je lice prekrila tamnim naočarima za sunce da bi sakrila ogromne podočnjake i umor na licu, ali ipak nije mogla da pobegne oštrom oku paparaca.

– Brena je već duže u potrazi za novim luksuznim stanom, ali joj teško polazi za rukom da nađe ono što želi. Osim što insistira na određenoj kvadraturi, Brena želi stan koji ima ogromnu terasu i lep pogled – priča naš izvor, i dodaje da Brena vrlo mudro rukovodi svojim novcem.

– Pandemija je, nema nastupa, pare se samo troše. Ona je pametna žena i zna da su nekretnine najsigurnija investicija. Tokom karijere zaradila je dosta novca, koji je mudro uložila i sada joj ostaje samo da uživa u plodovima svog rada – zaključio je izvor.

Izvor: Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar