Ljubav se završila preko telefona- DEJAN JELAČA ISPRIČAO SVOJE PRVO LJUBAVNO ISKUSTVO

Glumac Dejan Jelača iskreno nam je ispričao svoje prvo ljubavno iskustvo.

Foto: Printscreen Instagram

,,VERIO SAM JE!“

-Prva velika ljubav gde sam nešto osetio, odnosno kada su se energije poklopile dogodila se kada sam bio jak mlad. Studirali smo zajedno. Radili smo njen studentski film za prvu godinu. Krenuli smo da se viđamo. Prvo ti je super sa nekim, ali to je neobavezno. Kasnije je to preraslo u nešto ozbiljno- započinje Dejan.

Ali nakon trogodišnje veze, par se razišao.

-Posle nekog vremena stvarno sam poludeo za njom. Nisam znao šta mi se dogodilo. Poverovao sam da je to to, ali nije bilo. Način na koji se sve završio bio je poguban po mene– nastavlja glumac.

Ljubav se završila preko telefonskog poziva

-Trebalo je da idemo zajedno u London na usavršavanje. Ja sam počeo da radim u Srbiji, ona je otišla tamo i trebalo je da me sačeka. Oko pet meseci smo se viđali na toj relaciji. Mesec dana pre raskida trebalo je da se spakujem i da odem kod nje, da upišem master. Ona je preko telefona raskinula sa mnom, jer je upoznala nekoga.  Bio sam u šoku.  Sve što sam planirao, još je i veriš mislio sam da je to to, ovo me je ozbiljno poremetilo tada- iskren je Dejan.

Raskid svako različito podnosi, u zavisnosti od ozbiljnosti veze, namera i ljubavi, a ova je očigledno bila ozbiljna.

,,PLAŠIO SAM SE DA NE BUDEM POVREĐEN PONOVO“

-Trebalo mi je dosta vremena da se prepustim nekome nakon svega toga. Par meseci sam bio van sebe. Onda sam upoznao devojku nakon određenog vremena i ona mi je pomogla da izađem iz cele priče. Nikad je neću zaboraviti zato što mi je to bila prva prava ljubav. Plašio sam se da ne budem povređen ponovo- završava on.

Inače, Dejan Jelača je naš izuzetno cenjen glumac. Pored toga bio je autor i voditelj. Mlađi ga pamte i po seriji ,,Priđi bliže“. Pored nje, iza sebe ima mnogobrojne projekte. Glumac živi u Njujorku, ali povremeno dolazi u Srbiju.