Marina Visković podigla cunami na reci! (FOTO/VIDEO)

Sinoć u klubu Kartel, na žurci u organizaciji Hype produkcije, gostovala je jedna od najpopularnijih pevačica Marina Visković.

Marina Visković – Foto Kobra

Inače, ovo je Marinin drugi nastup posle pauze od godinu i po dana zbog korona virusa, a ona je i ovoga puta zablistala i tražilo se mesto više, čime je dokazala svoju popularnos i zašto je narod voli. Marina je masu dovela do usijanja i sjajnim vokalom oduševila publiku.

Medju gostima nasla se i zvezda Granda Tamara Milutinovic, koja je na zahtev koleginice upotpunila repertoar i zgrabila mikrofon.

Organizatori Hype žurke ističu da su prezadovoljni fantastičnom atmosferom koja je vladala na splavu Kartel i kažu da je prvi “Hype party” tek početak tradicije koja će se nastaviti u Beogradu i širom Srbije ovog i svakog narednog leta.

Od poznatih sa javne scene prisustvovali su Ruža Rupić, Milovan Stijović, Va Vana, Mara carica, Tamara Milutinovic, Stefan Usiljanin, Tara Simov, Tijana Ajfon i mnogi drugi.

“Hype party” i nastup srpske Džej Lo  realizovan je uz podršku Hype produkcije i glavnog producenta Marine Viskovic Saše Mirkovića.

hype.rs

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar