Milić žestoko isprozivao Bregovića, pa spomenuo „Bijelo dugme“ : „To je najveća prevara“

Mili’ Vukašinović je u intervjuu za sarajevske medije ispričao detalje o životu i smrti kćerke Maje, ali i unucima koje posećuje u domu, a zatim i karijere u „Bjelom dugmetu“.

Milić Vukašinović-Foto:Printscreen

Bivši bubnjar pomenute grupe i frontmen „Vatrenog poljupca“, napao je svog kolegu iz benda Gorana Bregovića ističući da je „srozao ime koje je stvorio“.

Naime, on je na pitanje da li je i dalje u kontaktu sa ostalim članovima benda, imao spreman odgovor:

– Ne, nemam zaista. Tifa je pre ove pandemije išao na turneju s Goranom Bregovićem kao ‘Bijelo dugme’, a to je zapravo Bregovićeva najveća prevara. To je nazvao koncertima ‘Bijelog dugmeta’, a ustvari je išao s njegovim vašarskim orkestrom. Srozao je ime koje je stvorio, a koje je veliko. Izdao je rokenrol na najbrutalniji način, rekao je Vukašinović.

Goran Bregović-Foto:Printscreen

Potom je odgovorio i na pitanje da li danas uopšte postoji pravi rokenrol.

– Dok je aktivna bila ta neka moja generacija i bilo ga je. Bilo je i tih nekih naših druženja, jer smo više i nastupali. A, danas je sve to zamrlo, nestalo, taj rok nije više aktuelan, primat je nekim jeftinim muzičkim pravcima koji nigde ne pripadaju. Moja generacija danas je stara, ali tu mislim samo na godište. Ja imam isti entuzijazam, snimam novi album, skoro pa svakodnevno se vežba. Sarajevska rok škola je još uvek uzor nekim novim mladim grupama, rekao je.

Izvor: Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar