Na radost mnogih žena, italijanski milioner, pokazao svoje brutalne tetovaže prilikom revakcinisanja na Beogradskom sajmu! (FOTO)

Zgodni Đanluka se, na radost mnogih žena, revakciniosao bez košulje, pa su se tom prilikom videle njegove brojne tetovaže. Biznismen je „išaran“ po celom telu, a nekoliko tetovaža su bile najupečatljivije.

Đanluka Vaki sa suprugom-Foto:Printscreen

Vaki na grudima ima napisanu reč „Love“ što znači ljubav, takođe na grudnoj kosti ima tetovažu koja nalikuje na sunce sa sunčevim zracima. Na levoj strani grudnog koša se primećuje ženski lik koji gleda u pravcu istetoviranog sunca.

Đanluka Vaki i Goran Vesić

Đanluka na leđima ima istetoviran svoj ogroman lik, koji drži prst na usnama i poručuje da je bolje ćutati. U sklopu iste tetovaže vidi se još jedan ženski lik pored kog pišu njegovi inicijali G.V.

Sa obe strane leđa ima ispisane stihove pesama i poruke, dok se mogu primetiti i sitne tetovaže na kojima su: oči, arapska slova, konjanik, školjka itd…

Đanluka Vaki i Goran Vesić-Foto:Printscreen

S prednje strane tela ima istetoviranu glavu lava, koja simbolizuje uspeh i novaczatim kineske znakove, hvatač snova i nešto što podseća na metu u igri pikado.

Na desnoj šaci ima istetovirane note, dok na levoj ruci na svakom prstu piše po jedno slovo reči „Enjoy“, što znači uživanje.

Takođe, na sebi ima i reč „King“, što na engleskom znači kralj, kao i dva crna „trougla“ u predelu vrata.

Đanluka Vaki_Foto:Printscreen

Na prstima desne ruke ima precrtane crtice, koje uglavnom označavaju dane provedene u zatvoru ili brojanje dana provedenih na nekom izolovanom mestu, poput pustog ostrva.

On ima i brojne druge tetovaže koje možete pogledati u našoj galeriji, a jasno je da njegovo telo sa ovakvim crtežima izgleda kao pravo umetničko delo.

Izvor: Telegraf

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar