NOVA DEVOJKA DARKA LAZIĆA SMRŠALA 70 KILOGRAMA- otkrila kako su se UPOZNALI

Milica Đukanović(27) postala je poznata nakon što je otkrila kako se izborila sa viškom kilograma. Sada se oglasila povodom navoda da je u romantičnoj vezi sa Darkom Lazićem.

Foto: Printscreen Instagram

Milica tim povodom oglasila za Kurir i rekla:

– U Šabac samo otišla kod prijateljice i izašla s društvom. To veče sam i njega upoznala. Čak nisam ni komunicirala s njim. Sad prvi put čujem, iskreno. Pružio mi je ruku, predstavio se i to je sve- rekla je Milica i dodala:

– Nisam ni dve reči progovorila s njim. Zapratila sam ga na Instagramu, ali on mene nije. Mada, mislim da ja njega pratim odavno. Poštujem ga i cenim, nikad u životu ne bih rekla nešto što nije.

Da podsetimo, Milica je smršala 70 kilograma kako bi se osvetila dečku koji ju je ostavio pred venčanje.

Foto: Printscreen Instagram

Ugojila se zbog stresa zbog problema u vezi sa tadašnjim dečkom.

„Ja sam njega upoznala 2017. godine i to je bukvalno bila ljubav na prvi pogled. Kad sam ga videla, rekla da je to – to, sa tadašnjih 65 kilograma i izgledom u punom sjaju, što bi se reklo. Međutim, kroz vezu kreću problemi koji su meni smetali, ali ja sam tada, u tom trenutku, njega toliko volela, da nisam mogla da ga ostavim tj. nisam ni želela da ga ostavim. Htela sam da mu budem podrška u svakom smislu, da prebrodimo taj problem“, otkrila je Milica i dodala:

„Međutim, problemi su se gomilali, a ja sam bila sve nezadovoljnija, tako da sam ja zapostavila sebe u svakom smislu, i psihičkom i fizičkom. Svu svoju snagu sam usmerila samo na njega. Od nemoći sam se prepustila svojim starim navikama, nažalost, mom smrtnom neprijatelju – hrani. Toliko da sa svojih idealnih 65 sam dogurala na 136 kilograma, s tim da sam ja imala i više kilograma jer sam na vagu stala tek posle dve nedelje od započete zdrave ishrane„, objasnila je Milica za Mondo/republiku.