OGLASILA SE MARINA GAGIĆ, nije mogla više da izdrži, pa progovorila o svemu!

– Prvi i poslednji put se obraćam javnosti isključivo zbog toga što sam prinuđena da zaštitim svoju porodicu. Moj nevenčani suprug Darko i ja smo u savršenom porodičnom odnosu. Imamo divno dete koje odgajamo i vodimo računa o tome da ima lepo i srećno detinjstvo. Zbog našeg mira moram da reagujem na kojekakva nagađanja, spekulacije, govorkanja koja kruže po kuloarima, pa mediji na osnovu toga rekla – kazala kroje sebi priče – rekla je Marina i dodala:

– Možda će neko da se razočara, ali u mojoj i Darkovoj zajednici je sve u najboljem redu. Funkcionišemo savršeno i nema razloga da mene, koja nisam javna ličnost, bilo ko od paparaca i medija uhodi dok obavljam osnovne životne obaveze. Nisam utučena, ni tužna ili neraspoložena. Mi živimo mirno i lepo kao i svaka druga porodica, a nesuglasice rešavamo kao i svi ostali ljudi. Darko je savršen suprug, otac i nas dvoje se lepo slažemo, volimo i poštujemo. Nema potrebe da nas bilo ko lovi i pravi priče od toga da sam se iselila iz porodičnog doma, kada je to laž – navela je Gagićeva.

– Normalno je da idem kod svojih roditelja, jer mi tako funkcionišemo od početka naše veze. Darko je pevač i poznaje dosta ljudi iz raznih sfera ljudskog društva, ali nikada nije bio umešan u nelegalne poslove, kriminalne grupe , a svaki prekršaj koji je napravio je i uredno platio. Naša porodica lepo funkcioniše i želimo u miru da provedemo predstojeće praznike – završava ona.

U domaćim medijima pojavili su se navodi kako je pevač Darko Lazić tokom rasprave sa Marinom Gagić u naletu besa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor.

Navodno, on je tokom svađe sa verenicom, počeo je da urla i da baca stvari po kući, a potom je otišao do sobe, do mesta gde drži oružje i izvadio pištolj, te je kako je anonimni izvor naveo i zapucao.

Darko Lazić je demantovao ove natpise.

– Bože sačuvaj više, majko rođena… Naravno da nije tačno, to su takve gluposti… Debeli demanti, ovo je preterano – rekao je Lazić.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar