One su najbolje: Pogledajte kako je prošla borba među najzgodnijim devojkama iz Hrvatske i Srbije!

U prvoj sezoni hrvatskog izdanja showa She’s got the look, u kojem su učestvovale devojke iz Hrvatske i Srbije, pobedile su devetnaestogodišnja Sara Siladji iz Vrbovca i dvadesettrogodišnja Petra Džinić iz Križa.

Foto:Printscreen

She’s got the look emitovao se tokom mesec dana na Hype TV-u kroz četiri epizode koje je vodila Elena Dizdar. Producentica za Hrvatsku Antonela Ivanović odabrala je deset devojaka koje su prema pravilima takmičenja eliminisane po dvie u svakoj epizodi. Zadatak koji je ocenjivao žiri u sastavu Vedrana Linardić, Ivana Delač, Marin Gospić i Jelena Katarina Kapa svaki je put bio drugačiji, a devojke su morale pokazati i koliko su fotogenične pred foto objektivom Anđele Stipić te kako se snalaze u zadanim temama predstavljajući odeću dizajnera Ivane Jurić, A.r.m.dizajn, Mirela’s ili glumačkim zadacima prezentujući Uff drinks, Wiip, Anzotica cosmetics, Tiens i Premium mont i Profokus. Sve četiri hrvatske epizode snimljene su u prostoru Diamond Palace casina i u studiju United pop akademije u Zagrebu.

Ovaj regionalni show traži novu lepoticu koja će se kao pobednica takmičenja imati priliku oprobati u svietu modelinga u regionu. Castinzi za novu sezonu, u kojem se uključuju i lepotice iz Crne Gore, su u toku pa producenti pozivaju sve zainteresirane devojke da se prijave i informišu putem društvenih mreža showa.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar