Poznata glumica postala suvlasnica fudbalskog kluba!

Popularna i uspešna glumica Eva Longorija, odlučila je da se posveti još jednom zanimanju. Naime, Eva je postala suvlasnik meksičkog fudbalskog kluba Nekaksa, o čemu je javnost obavestila putem Instagrama.

Eva Longoria-Foto:Printscreen Instagram

Ona je objavila fotografiju na kojoj ispija kafu obučena u dres ovog kluba, ispod koje je napisala:

– Kako pijem kafu sada kada uživam u suvlasništvu meksičkog fudbalskog kluba Nekaksa. Osećam se tako ponosno i oduševljeno, posebno zato što ćemo sa ovim timom napraviti neke zaista uzbudljive stvari! Za početak objavljujemo na aukciji prvi NFT koji predstavlja stvarni udeo od 1% u profesionalnom sportskom timu. Da, dobro ste me čuli! Budite moj partner u klubu Nekaksa u zemlji koju jako volim – napisala je Eva i time pozvala fanove da postanu njeni partneri.

Možda niste znali, ali zvezda popularne serije “Očajne domaćice” i bivša supruga NBA asa Tonija Parkera, nije jedina poznata ličnost koja je investirala u ovaj klub. Pored nje suvlasnici Nekakse postali su i nekadašnji reprezentativac Nemačke Mesut Ozil, kao i model i glumica Kejt Apton, koji su se takođe ovim postupkom pohvalili na društvenim mrežama.

Evi Longoriji je dobrodošlicu u svet fudbala poželelo mnogo poznatih ličnosti, pa čak i Dejvid Bekam, koji je ispod ove objave napisao: “Sviđa mi se ovo! Čestitam!”

Klub Nekaksa igra u ligi MX koja je najgledanija fudbalska liga u Sjedinjenim Američkim Državama, sa preko 800.000 gledalaca po utakmici. To je više i od MLS i Premijer lige zajedno. Klub iz grada Agvaskalijentes, postoji već 97 godina.

Izvor: 24sedam

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar