Same ZVEZDE se sjatile na gala rođendanu Aleksandre Mladenović! Pevačice odavno nisu ovako ZABLISTALE!

Pevačica Aleksandra Mladenović danas proslavlja 27. rođendan, a tim povodom organizovala je slavlje u jednom prestoničkom restoranu.

Aleksandra Mladenović-Foto:Printscreen Instagram

Među zvanicama pojavili su se voditelj Milan Milošević, pevačice Andreana ČekićTamara Milutinović, Vanja MijatovićSloba Vasić sa suprugom, Ljubomir Perućica sa suprugom, Jana Todorović, a prava pompa stvorila se kada je stigla najpopularnija ličnost mlađe generacije Anastasija Ražnatović. 

„Naćićemo nekoga i za Aleksandru. Eto, ja joj to želim, jednu veliku ljubav, poštovanje… To bih stvarno želela da joj se desi, ona to zaslužuje“, poručila je Vanja svojoj koleginici.

Vanja Knežević – Foto:Printscreen/Pink

Pre nekoliko dana, Aleksandra Mladenović zabavljala je goste na proslavi Anastasijinog rođendana. 

Anastasija Ražnatović-Foto:Printscreen/Pink

Legendarna pevačica Dragana Jana Todorović u nikad izazovnijem izdanju, sa dobro poznatim dubokim dekolteom prostigla je na slavlje.

„Ja Aleksandru zaista mnogo volim i poštujem, ona je mnogo mlađa od mene, mogu i majka da joj budem, ali naše prijateljstvo traje već 7-8 godina. Ja joj želim sve najbolje povodom rođendana, sigurno ćemo se lepo družiti, biće sigurno fenomenalno“, rekla je Jana.

Dragana Jana Todorović-Foto:Printscreen/Pink

Pevač Sloba Vasić u pratnji svoje supruge, takođe je došao da uveliča slavlje svoje drage koleginice, kao i pevač Ljubomir Perućica.

Sloba Vasić sa suprugom-Foto:Printscreen/Pink
Ljubomir Perućica sa suprugom-Foto:Printscreen/Pink

U stilu izazovne senjorite, pevačica Tamara Milutinović zapalila je sve svojom pojavom.

Tamara Milutinović-Foto:Printscreen/Pink

Pevačica Andreana Čekić na gala proslavu pristigla je sva u belom, a ne sumnjamo da će se u jednom trenutku latiti mikrofona, kako bi atmosferu dovela do usijanja onako kako samo ona ume.

Andreana Čekić-Foto:Printscreen/Pink

Među poslednjima, kao prava zvezda pristigla je crna vatrena pevačica, Katarina Grujić, i svojom pojavom ostavila sve bez daha.

Katarina Grujić-Foto:Printscreen/Pink

Izvor: Pink

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar