SANDRA AFRIKA I IVANA HURRICANE U SUKOBU ZBOG VOLKOVA!

Na kućnoj žurci koju je, pre izvesnog vremena, organizovao fudbaler Vladimir Volkov, došlo je do sukoba Sandre Afrike i Ivane Hurricane.

Naime, Vladimir je u stan doveo muzičare i u privatnoj atmosferi napravio žurku. Među njegovim prijateljima našle su se i Ivana Boom Nikolić koja je došla sa svojom koleginicom Ksenijom Knežević.

Sandra Afrika, Vladimir Volkov i Ivana Nikolić-Foto:Printscreen

Izvor blizak portalu hypetv.rs tvrdi da je zabava tekla u najboljem redu sve dok nije došla Sandra Afrika i počela besno da udara na vrata. Iako je mesecima unazad uporno demantovala bilo kakav ljubavni odnos sa pomenutim fudbalerom, prisustvo Ivane Hurricanee na privatnoj zabavi, u intimnom društvu sa Volkovim razjarilo je Afriku.

Dojava koja je stigla do nje dovela je i u stan, pa je oko pola sata pokušavala da Vladimira Volkova dozove da joj otvori vrata. Nakon tišine i ignorisanja njenog agresivnog ispada, Sandra je napustila vrata razjarena i ljuta na Ivanu i Volkova.

Svedoci sa žurke kažu da ni Nikolićeva nije ostala ravnodušna na celu situaciju i da je mimo ušiju prisutnih nešto raspravljala sa Volkovim.

hypetv.rs

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar