SEVERINA I JOKSIMOVIĆEVA SE POSVAĐALE ZBOG GOLIH FOTKI!

Pevačica Severina Kojić gostovala je u jednoj eisiji na Prvojteleviziji gde je iznenadila voditeljku nenadanim kritikama na račun nene koleginice.

Igor Kojić, Severina, Željko Joksimović i Jovana Joksimović-Foto:Printscreen Instagram

Iako je u emisiju došla da priča o kampanji protiv govora mržnje koju je nadavno snimala s glumcima Goranom Bogdanom i Hristinom Popović, Seve je iskoristila priliku kako bi progovorila o neugodnosti koju je imala s voditeljkom Jovanom Joksimović.

„Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljica je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakirane s mog mobitela. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njezina muža, koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno“, kazala je Severina te je dodala i kako se nakon toga sa spomenutom voditeljkom više nije čula.

Sporne Severinine fotografije su procurele u javnost 2018. godine, a Jovana ih je tada komentarisala sa svojim gostima u jutarnjem programu. Već tada se nalutilo da je njihovo prijateljstvo puklo.

„Zaista se ne bih bavila tim glupostima, niti ih komentarisala, razumete me“, kratko je izjavila Jovana za medije.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar