SKANDAL! Đanijev poslovni saradnik skrivao drogu u ženinoj školi nemačkog jezika!

„Policija je ranije sumnjala da se iznad poznatog restorana događaju nezakonite radnje, ali nije mogla Barnića da uhvati na delu. Sumnja se da se škola nakon nastave pretvarala u leglo bluda i razvrata“, kockalo se, pilo i drogiralo.

Narkotici za koje se sumnja da pripadaju Predragu Barniću (42), poznatom srpskom ugostitelju uhapšenom u Austriji, pronađeni su u prostorijama škole nemačkog jezika u Beču koju drži njegova supruga.

Radiša Trajković Đani-Foto:Printscreen/Instagram

Prema nezvaničnim informacijama, prostorije škole nalaze se u istoj zgradi kao i restoran Srbina – škola se nalazi iznad lokala.

– U učionicama je pronađem deo narkotika, kao i veliki poker aparat, pa policija sumnja da se poznati ugostitelj osim trgovinom drogom bavio i organizovanjem ilegalne kocke. Policajce je šokiralo to što su drogu našli u prostoriji u kojoj Barnićeva žena drži časove nemačkog jezika, koje pohađaju i deca – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Policija je ranije sumnjala da se iznad poznatog restorana događaju nezakonite radnje, ali nije mogla Barnića da uhvati na delu. Sumnja se da se škola nakon nastave pretvarala u leglo bluda i razvrata  kockalo se, pilo i drogiralo.

Austrijska policija sumnja da je Predrag Barnić, koji je jedan od lokala u Beču svojevremeno držao s pevačem Radišom Trajkovićem Đanijem, član međunarodne kriminalne grupe.

Radiša Trajković Đani-Foto:Printscreen/Instagram

– Nakon hapšenja ispostavilo se da je Barnić na poternicama Srbije i Španije. Istraga protiv njega u Austriji je počela još 2019. godine, zbog sumnje da se bavi trgovinom narkotika – rekao je on.

Uporedo je trajala i finansijska istraga zbog sumnje da je u svom restoranu organizovano ilegalno kockanje, ali i da mu je ugostiteljski objekat služio za pranje para – prenose austrijski mediji.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar