SKANDAL! KARDAŠIJANKIN VERENIK OPET ŠVRLJA!

Kardašijanka u poslednje vreme objavljuje fotografije svog vereničkog prstena s ogromnim dijamantom, a Tristan joj na svima ostavlja zaljubljene komentare, srca i emotikone dijamanta.

Instagram model Sidnej Čejs je na podkastu na Jutjubu otkrila da se viđala i bila intimna s NBA zvezdom Tristanom Tompsonom početkom ove godine.

Kloi Kardašijan-Foto:Printscreen YT

Naime, influenserka tvrdi da joj je Tristan tada rekao da je slobodan, ali ona je prekinula kontakt s košarkašem čim je saznala da je ponovo u vezi s Kloi Kardašijan.

Nakon velikog skandala između Kloi, Tristana i Džordin Vuds (23) 2019. godine, Kloi je odlučila da oprosti prevare i pusti oca svoje ćerke Tru (3) ponovo u svoj život. Vezu su navodno obnovili još u septembru 2020., a sad su izašle nove optužbe o prevari.

Sidnej je otkrila detalje o njihovom druženju.

– Bio je jako dobar – rekla je u podkastu nakon što ju je prijateljica izazvala da otkrije detalje.

Kardašijanka u poslednje vreme objavljuje fotografije svog vereničkog prstena s ogromnim dijamantom, a Tristan joj na svima ostavlja zaljubljene komentare, srca i emotikone dijamanta.

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson-Foto:Printscreen YT

 Niko ti ne gleda u nokte pored tolikog dijamanta. Kakav prsten! – komentarisali su joj fanovi ispod objave.

Tristan se pojavljuje u novim epizodama popularnog realityja „Keeping Up With The Kardashians“ o porodici Kardašijan – Džener, a mnogi obožavatelji komentarišu kako i dalje ne veruju „prevarantu“.

Kloi se još nije oglasila o situaciji, niti potvrdila navodnu prevaru.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar