SKANDAL ne jenjava! Italijan dao intervju povodom snimka na kom on navodno konzumira drogu!

Nakon povratka u Italiju dao je svoj prvi intervju u kojem je, između ostalog, govorio i o skandaloznom snimku tokom Pesme Evrovizije.

Foto-Printscreen

Odmah po završetku Evrovizije i pobede Italije, počeli su da kruže navodi da je frontmen grupe, Damian Dejvid, pred kamerama konzumirao opijate, a snimak na kojem se ne vidi jasno šta se odvija je preplavio društvene mreže.

Damijan je odmah te navode demantovao i najavio da će se testirati kako bi dokazao da u njegovom organizmu nema nedozvoljenih supstanci.

Foto-Printscreen

– Nikada u životu nisam konzumirao kokain i sigurno neću početi tokom živog prenosa pred celom Evropom – rekao je Damijan i nastavio:

Foto-Printscreen

 I to pred kamerom koja je uperena u moje lice?! To zato što sam glup? Jesam, ali ne toliko! – završio je Italijan.

 Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damijan koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i veoma smo srećni zbog naše pobede na Evroviziji, i želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikad ne umire. Volimo vas – navodi se u objavi grupe „Maneskin“.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar