SKANDAL! TOPALKO VOZIO PIJAN, BIKOVIĆ I SUZANA BAHTO PARKIRAJU

Svedoci smo brojnih brzih vožnji, bahatosti za volanom i prekršaja kada su poznate ličnosti u pitanju. 

Među njima su pevači, pevačice, sportisti i glumci koji kao da se takmiče čiji je automobil brži, a isto tako ne vode računa ni kada parkiraju svoja vozila, zbog čega neretko imaju probleme sa zakonom. 

Poslednji u nizu koji su uhvaćeni kako krše propise za volanom su glumac Miloš Biković, voditeljka Suzana Mančić i pevač Milana Topalović Topalko. 

Naime, Bikoviću je JKP Parking servis pre nekoliko dana odnelo vozilo marke „BMW X5“ kada se prethodno nepropisno parkirao u ul. Džordža Vašingtona 17.  Tom prilikom sačinjen zapisnik za prekršaj, a glumac je morao da plati kaznu od 5.000 dinara. 

Miloš Biković – Foto: Printscreen Instagram

Voditeljka Suzna Mančić tokom jučerašnjeg dana nepropisno je parkirala svoj auto marke „Škoda Rapid“ u ul. Kneza Danila 56, te je takođe platila novčanu kaznu u iznosu od 5.000 dinara. 

Suzana Mančić – Foto: Printscreen Instagram

Zvezda Granda, Milana Topalovića Topalka sinoć je pola sata posle ponoći zaustavila policijska patrola u smeru ka Čačku, i tom prilikom je utvrđeno da je vozio pod dejstvom alkohola. Naime, on je  podvrgnut alkotest kontroli, gde je na digitalnom displeju alkometra očitana količina od 0,27 mg/ml alkohola u krvi. Topalović je potom odmah isključen iz saobraćaja. 

Milan Topalović Topalko – Foto: Print screen Instagram

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar