Skandalozni raskidi poznatih o kojima je brujao svet, ostavljanja preko poruka i muvanje sa prijateljima ostavili su sve bez teksta

Ovo su samo neki od mnoštvo raskida.

Foto: Printscreen

Poznate ličnosti često čuvaju najdublju intimu samo za sebe, ali njihov “prljav veš” ipak nekad dođe u javnost. Ljubavni život svakako spada u kategoriju koju retko dele, a katastrofalni raskidi uvek završe u medijima. Američki portal Buzz Feed napravio je analizu osam najgorih i najpotresnijih rastanaka slavnih i do detalja opisali kako su pojedinci bili ostavljeni preko medija ili SMS-a, a bilo je prevara i bežanja na dan venčanja.

Met Dejmon i Mini Drajver

Met je sa Mini bio godinu dana kad je, tokom gostovanja kod Opre, rekao da nije u vezi.

Pit Dejvidson i Kazi Dejvid

Ostavio ju je SMS-om, a samo dan kasnije je preko Instagrama saznala je da je u vezi sa Arijanom Grande.

Lora Dern i Bili Bob Torton

Dok je Lora bila odsutna snimajući film, njen verenik Bili Bob je prestao da joj se javlja i oženio Anđelinu Džoli.

– Bilo je to kao da je iznenada umro jer nije bilo nikakvog objašnjenja ni zaključka – ispričala je ona kasnije za Talk magazin.

Džulija Roberts i Kifer Saterlend

Na dan kad je trebalo da se uda za Kifera Saterlenda, Džulija je pobegla u Irsku sa njegovim najboljim prijateljem Džejsonom Patrikom. Kifer i Džejson su kasnije ipak obnovili prijateljstvo.

Džo Džonas i Tejlor Svift

Tejlor je u emisiji Elen Dedženeres otkrila da je Džo raskinuo sa njom tokom telefonskog poziva koji je trajao 27 sekundi.

Rasel Brend i Kejti Peri

Rasel je nakon 14 meseci braka Kejti javio da se razvodi od nje SMS porukom.

Kristal Heris i Hju Hefner

Kristal je napustila Hjuovu vilu samo pet dana pre planiranog venčanja, a sa sobom je povela i njegovog najdražeg psa. Kasnije se ipak udala za njega i ostala sa njim do njegove smrti.

Igi Azelija i Nik Jang

Igi je Nika uhvatila kako pokušava da prošvercuje drugu ženu u njihovu kuću, a kasnije je iz medija saznala da čeka dete sa bivšom devojkom.

Izvor: Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar