Soraja se malo zaigrala, preterala sa fotošopom pa je hejteri dočekali na nož! „Ženo na šta to ličiš“?

Rijaliti zvezda Soraja Vučelić, koja je nedavno proglašena kraljicom plastičnih operacija, svakodnevno na Instagramu postavlja svoje provokativne fotografije i video zapise.

Soraja Vučelić-Foto:Printscreen Instagram

Na njima, ona ponosno ističe svoje bujne grudi, a na njene golišave fotke su svi već odavno navikli. Dok je grudi sredio hirurg, prozivaju je da ostale delove tela sređuje sama u fotošopu.

Ono što je javnost primetila jeste njeno prekomerno uređivanje fotografija, na kojima se jasno vidi da smanjuje struk, glavu i povećava atribute. Starleta se baš zbog svojih fotki i našla na meti podsmeha, međutim, izgleda da to nju ni malo ne dotiče.

https://www.instagram.com/p/CPBgilmFIe6/

Ovog puta, ona je fotošopom produžila i unakazila svoj vrat. Njeni pratioci i tviteraši, odmah su je napali da izgleda užasno i da odmah prekine sa korišćenjem aplikacija za uređivanje fotografija.

– Ženo, na šta to ličiš? Unakazila si se! Ličiš na kamilu sa tim vratom! Ovo je dno dna, užasna si! Devojko, pogledaj se u ogledalo! Ovoj Soraji odmah zabraniti korišćenje fotošopa! Ništa užasnije skoro nisam video – samo su neki od komentara zgroženih korisnika društvenih mreža.

Izvor: Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar