ŠTA SE DESILO BREDU? Bred Pit završio u invalidskim kolicima! (FOTO)

Velika holivudska zvezda Bred Pit (57) uslikan je dok je izlazio iz doma zdravlja na Beverli Hilsu u invalidskim kolicima, nakon što je tamo imao zakazan termin kod zubara. Breda je u kolicima vozio telohranitelj, a glumac je tom prilikom nosio crnu jaknu sa kapuljačom, sive pantalone i bele patike.

Bred Pitt-Foto:Printscreen/Instagram

Nakon što je obavio svoj pregled kod zubara na Beverli Hilsu, glumca Breda Pita izveli su u invalidskim kolicima iz tog doma zdravlja. 

Na sebi je prilikom te posete lekaru imao crnu jaknu i obaveznu kapuljaču koju nije skidao. 

Paparaco ekipe uhvatile su holivudskog glumca u nezgodnoj situaciji, a za upotrebu kolica i te kako postoji dobro objašnjenje. 

Sa Pitom je sve u redu, ali je glumac je najverovatnije morao da izađe u invalidskim kolicima iz ustanove zbog dugogodišnje politike bolnice, kako bi se izbegla njihova odgovornost ukoliko se pacijent povredi izlazeći iz ordinacije pod dejstvom anestezije ili medikamenata.

Bred Pitt-Foto:Printscreen/Alo

„Šta se desilo Bredu?“, „O ne, nadam se da nije povređen“, „Zašto iz zubarske ordinacije izlazi u kolicima?“, „Nadam se da je dobro“, glasili su komentari fanova nakon što su videli nove Bredove slike.

Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar