STIŽU NOVI TRENDOVI! Nokti opisuju vaš karakter! Ko ste vi?

Izgled ruku, naročito noktiju, precizno opisuje naš karakter ličnosti, želje i očekivanja. Ženske ruke, naročito, mogu da otkriju mnogo više nego što ste mislili.

FOTO:INSTAGRAM/PRINTSCREEN

Kratki, izgrickani nokti su znak nervoze. Žena koja ima ovakve nokte nije esteta, lako ‘puca’, teško se nosi sa stresnim situacijama, često se rasplače potpuno neočekivano, bez vidljivog razloga. Nije uvek sigurna u sopstvene izbore i sklona je da druge krivi za promašaje.

FOTO:INSTAGRAM/PRINTSCREEN

Svet manikira je šarenolik i jednostavan način da vaši nokti izgledaju lepo, tako da postoji mnogo trendova u manikiru te se i brzo menjaju. Klasični manikir dobija nove verzije, kombinuju se naizgled nespojive boje, a uz pomoć nail art-a moguće je dobiti bukvalno sve što poželite.

Francuski manikir, svetlucavi detalji na noktima i suptilan nail art samo su neki od trendova koji će biti popularni ove godine, u nastavku izdvajamo njih pet.

Prirodni nokti

Prirodan i zdrav izgled noktiju nikada ne izlazi iz mode, pa možemo očekivati nastavak popularnosti prirodnog i minimalističkog manikira. Čist i jednostavan manikir lako se postiže OPI nijansama poput Bubble Bath i Love Is In The Bare koje će naglasiti prirodne nokte i postići zdrav i negovan izgled.

Tanak francuski manikir

Klasični francuski manikir je još jedna vrsta manikira koja je uvek popularna zbog svog vanvremenskog dizajna koji uvek izgleda elegantno, a ove godine će u trendu biti francuski manikir sa tankom, jedva vidljivom linijom.

Mali detalji na noktima

Od sitnih cirkona do sjajnih i mat finiša, teksturirani detalji i dalje će biti popularni ove godine. Posebno treba pomenuti male i jednostavne detalje na noktima poput tačkica ili malih kristala do malo apstraktnijih verzija francuskog manikira.

FOTO:INSTAGRAM/PRINTSCREEN

Sitni viseći ukrasni nakit na dužim noktima biće jedan od istaknutijih trendova ove godine, a manikir sa svetlucavim kamenčićima sigurno neće proći nezapaženo. Čist i jednostavan manikir preporučuje se kao podloga za ovakve upadljive dekoracije, kako bi nakit posebno došao do izražaja.

BONUS VIDEO:

ŽENA.HYPETV.RS