SVAKA ČAST! NAGRADA ZA VODITELJKE

Mnogi naši čitaoci su se zabrinuli za voditeljke koje su u subotu doživele veliku neprijatnost od jutjubera Nikole Jovanovića poznatijeg kao Nixa ZiZu.

Naime, bilo je mnogo pitanja „gde su“, kao i u smislu zašto su voditeljke dobile otkaz.

Foto: Printscreen

Kako bismo izašli u susret svim našim čitaocima i pratiocima, HYPE tim je, na našoj Instagram stranici, objavio saopštenje koje vam mi prenosimo u celosti:

„HYPE je televizija nove generacije i tim koji vodi program pripada upravo tim novim generacijama X i Z koje nemaju toleranciju za ono što su možda nekada bili stavovi ili principi televizije, kao elektronskog medija.

Mladi danas imaju čvrste i nepokolebljive stavove, ali i slobodu da ih jasno i nedvosmisleno izražavaju.

Baš zato, HYPE TV podržava ono što su voditeljke Milica Vukliš i Jovana Andrić Popović uradile prilikom gostovanja Nikole Jovanovića.

Osim što je za to trebalo mnogo hrabrosti i osim što bi bilo lepo da smo to u prošlosti imali prilike da doživimo i od iskusnijih kolega sa drugih televizija, HYPE TV podržava iskrenost i odvažnost budućih voditelja.

Zbog toga naše dve voditeljke ne samo da nisu dobile otkaz, već su dobile aplauz cele redakcije i nagrađene su od strane menadžmenta naše kuće“.

Foto: Printscreen

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar