Sve za MEZIMCA! Ražnatovići dans slave Željkov prvi rođendan! Tetka spremila poseban poklon!

Naslednik Veljka Ražnatovića Željko danas slavi prvi rođendan, što je u svakoj porodici velika stvar.

Svetlana Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

Upravo zato su se Ražnatovići, posebno Ceca,, potrudili da za dečaka organizuju proslavu koja će biti nezaboravna.

Folk diva ne voli da priča o svom privatnom životu, pa kad je pitaju za Željka, uvek skromno odgovori – da je kao i svako drugo dete njegovog uzrasta. – Jede, spava, igra se, plače, smeje se. Beba kao i svaka druga. Mi iza kamera živimo normalan život, imamo probleme kao i svi drugi ljudi. Nismo ništa drugačiji od onih koji nisu javne ličnosti – rekla je nedavno pevačica.

Ceca, Veljko i Bogdana Ražnatović-Foto:Printscreen

Upravo zato ne želi da se proslava eksponira, već da u krugu prijatelja i porodice to obeleže. Kako izvor blizak Ceci tvrdi, ona je u dogovoru sa Veljkom i Bogdanom izabrala restoran za proslavu, a savetovala se i oko dekoracije. Ona će biti dečije tematike – sa puno balona i ostalih sitnica sa motivima crtanih likova, a dominiraće plava i bela boja. Ipak, morali su da suze broj zvanica zbog trenutne epidemiološke situacije, ali će oni najbliskiji prisustvovati.

Anastasija Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

To su Lidija i Predrag Ocokoljić sa decom, Bogdanine sestre, Mirko Šijan, kao i roditelji Bogdan i Danijela. Oni će na proslavu doći pravo iz Titela, sa još nekoliko članova familije. Zabavi će prisustvovati i nekoliko porodičnih prijatelja Ražnatovića, kolege i saradnici, javne ličnosti sa kojima se druže. Neizostavni su i ponosna tetka Anastasija, Cecin dečko Bogdan Srejović i Bogdanini i Veljkovi prijatelji koji takođe imaju decu.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar