„URAGANKE“ PRIZNALE!: Avanture sa frajerima nisu za nas!

Sanja VučićKsenija Knežević i Ivana Nikolić, članice grupe „Harikejn“, ovih dana vredno se pripremaju za nastup na Evroviziji, koja će se održati od 18. do 22. maja u Holandiji!

Iako je do tada ostalo nešto više od mesec dana, seksi „uraganke“ ne kriju da zbog svakodnevnih proba i priprema nemaju vremena da se posvete sebi, a kamoli privatnom životu i muškarcima.
Za razliku od Ksenije, koja je u dugoj i stabilnoj vezi, Sanja i Ivana su priznale da uživaju u samoći i da ih nove veze trenutno ne zanimaju.

Hurricane-Foto:Printscreen

– Mi smo samo za dugoročne ljubavi, zato i čekamo, zbog toga i jesmo trenutno same, prosto čekamo pravu ljubav, princa na belom konju, koji će biti lep, duhovit, šarmantan, zanimljiv zgodan i sve! Avantura – pa pa! Nismo mi za to – kažu uglas Sanja i Ivana, dok je Ksenija otkrila da svog dugogodišnjeg dečka ne bi menjala ni za šta na svetu.

Hurricane-Foto:Printscreen

– Ima dosta prednosti kada si u dugoj i stabilnoj vezi. Uvek te neko vozi, osećaš se sigurno, ušuškan si. Volim mog dečka i on voli mene, prosto je lepo – kaže Ksenija.

Idol nam je Ruslana!

Hurricane-Foto:Printscreen

Članice grupe „Harikejn“ ne kriju da obožavaju Ukrajinku Ruslanu, koja je 2004. s pesmom „Wild Dance“ odnela pobedu na „Evroviziji“.
– Oduvek smo htele da budemo Ruslana! „Wild Dance“ nam je omiljena zajednička pesma – rekle su seksi „uraganke“.

S druge strane, Sanja i Ivana su nedavno izašle iz dugih veza i sada, kako kažu, polako otkrivaju prednosti singl statusa.

– Najveća prednost je sloboda! Osim toga, imaš vremena da se posvetiš sebi, ne moraš nikome non-stop da se javljaš na telefon, ne moraš da objašnjavaš višečasovna snimanja, niko ti ne nedostaje – kaže Ivana, sa kojom se složila i Sanja.

– Kada si sam a uspešan, postoje samo prednosti – rekla je Sanja i otkrila da li joj nedostaje bivši dečko i nekadašnji zadrugar Nikola Đorđević.

– Ne, savršeno mi je ovako. Znate svi ko je bio moj muškarac, mislim neću ništa da kažem – kaže Sanja, dok je Ivana otkrila da li se ikada kajala zbog neke bivše veze.

 Ne, jer su ti muškarci bili moj izbor u tom trenutku. Drugim rečima, oni su više lekcija nego greška – poručila je zgodna Ivana.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar