VANJA KNEŽEVIĆ PRVI PUT JAVNO PROGOVORILA O SKANDALOZNOJ DISKVALIFIKACIJI

Iako su se naizgled emocije stišale nakon njenog sukoba sa žirijem pomenutog takmičenja, pevačica je odlučila da prvi put javno progovori o svemu

Vanja Knežević – Foto: Printscreen Instagram

Bivša učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda„, Vanja Knežević prvi put nakon diskfalifikacije odlučila je da progovori o svemu, te najavila i pesmu.

Vanja Knežević je ponovo u centru pažnje, a po svemu sudeći došlo je do potpunog obrta – dok su mnogi mislili da se Vanjina karijera nakon diskfalifikacije završava, ona snima pesmu!

Iako su se naizgled emocije stišale nakon njenog sukoba sa žirijem pomenutog takmičenja, pevačica je odlučila da prvi put javno progovori o svemu, pa potvrdila da uveliko radi na novoj pesmi i da je srećna.

– U fazi su neke nove pripreme, novi muzički projekti tako da povodom toga dolazim u Beograd, možda se i preselim u Beograd, kako je krenulo. Konačno neke lepe stvari mogu da ne objavim, to mi neko moje svetlo na kraju tunela, nakon tog celog mraka. U fazi pripreme je nova pesma, to je ujedno i moj prvenac, moja prva pesma. Dobila sam tu privilegiju i čast da radim sa Cecinim saradnicima, eto prvi put i to da kažem. Još uvek sam u šoku kada su mi javili da ću imati priliku da radim sa njima. Veoma sam srećna, danas baš treba da idem da snimam, da vidimo kako i šta. Baš sam srećna zbog toga, i nadam se da će sve ići svojim tokom i baš u pravom smeru – rekla je ona.

Vanja je odlučila da prvi put javno progovori o svojoj diskvalifikaciji iz muzičkog takmičenja, pa je ispričala kako se osećala kada je čula kritike i uvrede na račun svog izgleda.

 Meni je to bilo jedno jako stresno snimanje i sada kada se setim tog momenta neki mi je nelagodan osećaj. Još kada su pomenuli da sam opsovala, znam kada su to rekli da me je neki znoj oblio, da mi nije bilo dobro, jer znam kakva sam i da se sigurno tako ne bih ponašala na sceni. Hvala Bogu, Marija je stala tu u moju odbranu jer me zna. Hvala joj što je stala u moju odbranu, i suze su pokazatelj kako sam se u tom trenutku osećala – navela je Vanja.

– Na neki način mi je drago što sam završila sa takvim tipom takmičenja, jer tek sad u stvari vidim šta je sve to, jer ja možda nisam ni bila svesna šta se tu sve komentariše i radi. Tek posle svega ovoga sam shvatila i uvidela neke stvari koje do tada nisam. Ja gledajući sve te emisije sam uvidela da se taj kriterijum ko će biti zvezda zaista vrednuje na osnovu fizičkog izgleda što zaista nije merodavno. Videla sam da se čak i opstanak nekih takmičara gleda po izgledu, po tim nekim fizičkim karakteristikama. Čak možda neko ko bolje peva, a ko se recimo ne oblači kako bi neko hteo, neće da dogura tako daleko – ističe Vanja.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar