Vuk Mob: „Spavao sam sa udatim pevačicama“!

Reper Vuk Mob otkrio je da je pre nego što se skrasio kraj supruge Olje, spavao sa više od 300 žena.

„Posle srednje škole menjao sam devojke kao čarape. Sigurno sam spavao sa više od 300 žena, možda i 400. Spavao sam sa mnogim pevačicama, kako slobodnim, tako i zauzetim. Kada bih ja pustio jezik mnogi brakovi bi popucali“, rekao je reper i otkrio da se pokajao što je bio u vezi sa Kijom Kockar i Tijanom Ajfon.

„Kiju sam upoznao u Nemačkoj u jednom klubu gde sam svratio na piće pre nastupa. Tamo je došla sa Borom Santanom. Razmenili smo brojeve i tako je sve počelo. Nikada nismo bili u ozbiljnoj vezi. Nemam ništa lepo o njoj da kažem, kajem se za mnoge stvari koje sam radio u životu, pa i za to što sam bio s njom“

Što se tiče Tijane Ajfon, Vuk kaže da mu je sada krivo što je lagao da nije bio s njom.

„Ušao sam u rijaliti jer sam hteo da se čuje za mene. Međutim, tamo se nisam snašao, niti šta pametno pokazao. Smuvao sam se s Tijanom Ajfon, a sada da me neko pita šta mislim o njoj ne bih znao šta da mislim. Niti smrdi nit miriše. Posle smo se svađali preko medija jer sam ja negirao da smo bili zajedno. Ispao sam džukela što sam se pravdao da nisam bio s njom“, priča Vuk za Informer.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar