Za manje od godinu dana smršala neverovatnih 83 kilograma! „Zvezde Granda“ ostavila u čudu!

Učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Krstinja Todorović, nakon uspešne operacije želuca i gubitka kilograma, promenila je i boju kose.

Naime, ova Crnogorka koja se učešćem u najgledanijem muzičkom šou programu istakla po glasu i izgledu, rešila je da se totalno transformiše i svakim danom izgleda sve bolje.

Ona je za nepunih godinu dana izgubila 83 kilograma, te iz kruga u krug izgleda sve mršavije.

Osim toga, njen frizer imao je pune ruke posla. Krstinja je tamno braon kosu ofarbala u plavo, što je prijatno iznenadilo njemu publiku i pratioce na društvenim mrežama.

Na poslednjem snimanju emisije muzičkog takmičenja pojavila se skockana od glave do pete, a kosa joj je bila isfenirana na ravno.

– Kada sam se pre dve godine prijavila za takmičenje „Zvezde Granda“, imala sam 145 kilograma. Bilo je negativnih komentara o mom izgledu, a ja kao neko kome je jako stalo do ovog takmičenja, odlučila sam da uzmem stvar u svoje ruke i da promenim sebe. To je bio jedan od motiva da smršavim, pored tada već ugroženog zdravlja – rekla je jednom prilikom Krstinja.

– Na jednom nastupu u Podgorici prišao mi je čovek i pokazao sliku kako je nekada izgledao, ja sam ispred sebe videla potpuno drugačiju osobu. Ispričao mi je kako je smršao i uputio me kod doktora Ilića. Moje zdravstveno stanje bilo je jako loše. Jednostavno sam tada presekla i odlučila da odem na operaciju. Prošlo je tačno godinu i tri meseca od resekcije želuca. Moram da kažem da oporavak nije jednostavan, da iziskuje poseban režim ishrane u prvom mesecu – ispričala je ona tada.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar