ZVUČI FANTASTIČNO! POSLE DESET GODINA PONOVO SU UDRUŽILI GLASOVE!

Pre deset godina oduševili su svoju publiku pesmom„Providence“, a sada su nas oborili s nogu novom pesmom pod nazivom „INAMORANA“. Ova specifična reč je starog splitskog narečja i znači ZALJUBLJENA.

Petar Grašo i Tonči Huljić-Foto:Printscreen/Instagram

„Lepa je to i setna, ali simpatična priča o prolaznosti vremena i neprolaznosti potrebe da se zaljubite. Kako ove godine slavimo godišnjicu nekih poznatih pesama – 10 je godina prošlo od „Providence“ pa je došlo vreme da Grašo i ja ponovno zapevamo zajedno. Trenutno je u procesu završavanje Grašinog CD-a i kako smo stalno u studiju zajedno, pa bi svako malo ja hteo da pevam ono što sam pisao za njega i upropastiti stvar, a on bi hteo pevati nešto što sam ja pisao za sebe, pa eto našli smo se na pola puta“, izjavio je Tonči za medije.

„U Tončijev projekt Madre Badesse zaljubio sam se na prvo slušanje, i sretan sam što sam bio i ostao dio te priče. Nisam pevač koji je sklon duetima,ali saradnja s Tončijem odavno nije službena već duboko prijateljska tako ni ovo ne mogu nazvati saradnjom već zajedničkom idejom dvojice prijatelja“, dodaje Grašo.

Spot za ovu pesmu je za samo jedan dan imao 142.840 pregleda. Pogledajte i vi:

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar