ŠTA TO DUŠA ŠAPUĆE: Promocija zbirke pesama Slavice Catić u Kragujevcu

Poznata kragujevačka pesnikinja Slavica Catić objavila je svoju drugu zbirku pesama pod nazivom „Šapat duša“.

Ova više nego talentovana pesnikinja inače često elaborira na temu ljubavi i muško-ženskih emotivnih odnosa, pa je tako i ova njena druga po redu zbirka pesama kolaž ljubavnih pesama, ali i onih drugih koje se dotiču tema duhovnosti, emocija i života kao veličanstvene pojave u beskrajnom prostoru univerzuma.

Njena prva knjiga pesama „Dodiri beskraja“ naišla je na odličan prijem kako kod kragujevačke, tako i kod publike širom Srbije, a tako će, po svemu sudeći i prema prvim reakcijama publike biti i sa njenom drugom knjigom „Šapat duša“ koja se, zapravo, može smatrati nastavkom njene prve knjige „Dodiri beskraja“.

Slavica Catić rođena je u dalekoj Švedskoj, u Stokholmu, ali su je sudbinski putevi odavno doveli u centar Šumadije, u Kragujevac, gde živi, radi i piše pesme.

Promocije njene nove zbirke pesama na brojnim televizijama i gradovima širom Srbije samo su potvrdile sve veću popularnost ove pesnikinje, koja će 20. Februara u svom Kragujevcu održati promociju knjige ali i književno veče humanitarnog karaktera, jer je deo prihoda koji bude ostvaren prodajom njene knjige namenjen Kolu srpskih sestara, što je za svaku pohvalu i priznanje.

Verujemo da će Hotel Kragujevac 20. Februara biti mesto okupljanja svih onih koji vole pesme, ali i druženja sa dobrim i humanim ljudima.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar